Infolearn

Infolearn gelooft dat mensen die zich continu blijven ontwikkelen zekerder zijn over zichzelf, hun handelen, gelukkiger zijn en beter presteren in hun werk. De innovatieve leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn geeft hét antwoord hierop en speelt in op zowel de praktische als strategische uitdagingen binnen het domein leren en ontwikkelen.

Met een enthousiast team van 35 ervaren consultants, onderwijskundigen, relatiemanagers, ontwikkelaars en vormgevers hebben wij dé experts in huis waarmee we op efficiënte wijze onze oplossing implementeren.

Door de modulaire opbouw van de software bieden we een geïntegreerde totaaloplossing aan die verder gaat dan het gemiddelde Leermanagementsysteem (LMS). Verschillende functionaliteiten, zoals Performance Support en Strategische personeelsplanning, kunnen eenvoudig worden toegevoegd waarmee de persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor talent en doorgroei, maar ook teamontwikkeling inzichtelijk wordt én gestimuleerd kan worden. Mede daarom sluit onze oplossing naadloos aan op de leer- en ontwikkelambities, maar ook het compliance management van organisaties in een groot aantal sectoren, zoals:

-Detailhandel
-(Semi-)Overheid
-Industrie
-Logistiek
-Zorg

Binnen deze sectoren kozen ruim 150 organisaties voor Infolearn omdat zij, naast een toekomstgerichte oplossing, op zoek waren naar een veelzijdige partner in leren en ontwikkelen waarmee een duurzame samenwerking, groei en doorontwikkeling zeker wordt gesteld. Dat deze formule succesvol is blijkt uit onze positieve samenwerking met organisaties zoals Iris Hopitaux, Aquafin, ProRail, Detailresult Groep en diverse zorginstellingen en gemeenten in Nederland en België.

http://www.infolearn.be

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be