FERN bvba

FERN biedt al meer dan 15 jaar, expertise in digitale leer technologie en dienstverlening. FERN is de exclusieve verdeler en implementator van 3 software systemen in België.
LCMS systeem tt performance suite: Deze auteur tool staat u toe om hoog grafische non-IT en IT E-Learning cursussen te bouwen. Al uw eindgebruikers genieten van Performance Support en krijgen contextueel altijd de juiste informatie op het juiste moment. LMS/LXP systeem Syfadis Xperience: Een centraal platform om heel uw leerbeleid te beheren en al uw cursussen te publiceren. Soft-Skills platform Bookboon: Is de grootste eBook en Audio Book publiceerder ter wereld, dat jaarlijks meer dan 75 miljoen gebruikers telt. Dankzij onze specifieke methodologie, garanderen wij dat minimum 40% van al uw medewerkers gebruik zullen maken van deze online bibliotheek om proactief te leren.
FERN bied ook expertise in de succesvolle implementatie van deze tools, pedagogische bijstand en het bouwen van hoog grafische E-Learning modules op maat.

http://www.fern.eu

https://www.tt-s.com/nl/organisatie/

https://bookboonlearning.com/

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be