FERN bvba

FERN biedt al meer dan 15 jaar expertise in digitale leertechnologie en dienstverlening. FERN is de exclusieve verdeler en implementator van 3 software systemen in België.
Ten eerste is er het LCMS systeem tt performance suite: deze auteur tool laat u toe om hoog grafische non-IT en IT E-Learning cursussen te bouwen. Al uw eindgebruikers genieten van Performance Support en krijgen contextueel altijd de juiste informatie op het juiste moment. Ten tweede is er het LMS/LXP systeem Syfadis Xperience: een centraal platform om heel uw leerbeleid te beheren en al uw cursussen te publiceren. Tenslotte biedt FERN ook nog het Soft-Skills platform Bookboon aan: dit is de grootste eBook en Audio Book publisher ter wereld, die jaarlijks meer dan 75 miljoen gebruikers telt. Dankzij een specifieke methodologie, garanderen wij dat minimum 40% van al uw medewerkers gebruik zullen maken van deze online bibliotheek om proactief te leren.
FERN biedt ook expertise in de succesvolle implementatie van deze tools, pedagogische bijstand en het bouwen van hoog grafische E-Learning modules op maat.

http://www.fern.eu

https://www.tt-s.com/nl/organisatie/

https://bookboonlearning.com/

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be