FENIX Consulting

OVER FENIX – voor ieder talent de juiste plek
FENIX Consulting – voorheen GITP België, Profondo en Katena – staat je bij in het rekruterings- en loopbaanproces om het juiste talent voor jouw organisatie te vinden en binden, en om de groei en ontwikkeling van jouw medewerkers te garanderen. Dit doen we vanuit het geloof in de kracht van talent. Het talent binnen je organisatie bepaalt uiteindelijk het succes ervan.

FENIX – groei en innovatie
FENIX als een metafoor staat voor constante groei en innovatie waarbij we onszelf uitdagen organisaties steeds de beste oplossingen te bieden voor de HR uitdagingen van vandaag. Onze sterktes? Vakkennis, technologie, ervaring en gezonde nieuwsgierigheid naar mensen, teams en organisaties. Met deze inzichten laten we mensen schitteren, teams excelleren en maken we organisaties succesvoller.

Hoe doen we dit?
FENIX brengt mensen en data bij elkaar. Talent Intelligence noemen we dat. Zo bieden wij jou een integrale aanpak met state-of-the-art tools, waarbij de combinatie van technologie en de kennis en ervaring van onze professionals je inzicht bieden in talent, inzetbaarheid en ontwikkelpotentieel van medewerkers.

Daartoe bieden we oplossingen op maat van jouw wensen en verwachtingen. Of het nu gaat om assessment en development centers, management development, coaching of training, FENIX is jouw partner wanneer het komt op talent. Zo helpen we je de uitdagingen van vandaag te overwinnen en de doelstellingen van morgen te bereiken.

Oorsprong
Fenix Consulting, ontstaan uit de fusie van GITP België, Profondo en Katena, is exclusieve partner van GITP en PiCompany in België.
Onze partner GITP/PiCompany werd opgericht in 1947 in samenwerking met de Universiteit van Nijmegen en de Economische Hogeschool van Tilburg. Onze partners hebben dan ook een stevig fundament in de wetenschap en beschikken over een eigen R&D-afdeling die zorgt voor state-of-the art instrumenten.

https://fenixconsulting.be/

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be