FEDERGON

Federgon is de federatie van de private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners. Wij vertegenwoordigen de federale en regionale belangen van onze leden.

Ruim 600 ondernemingen zijn lid van Federgon. Onze HR-dienstverleners helpen werkzoekenden aan een job en bedrijven aan de juiste kandidaat. Ze scholen werknemers bij, helpen hun competenties ontwikkelen en begeleiden hen in hun verdere loopbaan. Mensen die hun job verliezen of dreigen te verliezen, helpen ze om een nieuwe plaats op de arbeidsmarkt te vinden. Private arbeidsmarktbemiddelaars en HR-dienstverleners zijn onmisbaar voor de arbeidsmarkt. Als partner van elke kandidaat, elk bedrijf en van de overheid helpen wij mee om de arbeidsmarkt op volle toeren te laten draaien.

De Federgon Academy biedt werknemers van de bedrijven die aangesloten zijn bij Federgon de mogelijkheid om zich bij te scholen in hun vakgebied. De opleidingen worden gegeven door experten en zijn zeer to the point en volledig afgestemd op de dagelijkse werkpraktijk. Goed opgeleide werknemers staan immers garant voor een kwalitatieve dienstverlening en de toegevoegde waarde die HR-dienstverleners aan hun klanten kunnen bieden.
De opleidingen zijn ook toegankelijk voor de niet-leden (zie toelatingsvoorwaarden).

https://federgon.be/academy/

https://federgon.be/de-federatie/

https://federgon.be/de-federatie/learning-development/

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be