ElaN Learning

Als opleidingsexpert stippelt ElaN Learning coaching- en trainingstrajecten uit om de talenten van medewerkers te ontplooien. Dankzij ons netwerk van tweehonderd deskundige trainers helpen we u verder met zowat elke behoefte op het vlak van taal en professionele communicatievaardigheden.

Taaltrainingen à la carte
Het uitgangspunt van al onze taaltrainingen? Iedere deelnemer helpen om op de werkvloer efficiënter en professioneler te presteren in een andere taal. Elke dag weer. ElaN Learning stemt zijn taaltrainingen af op het kennisniveau van de cursist, en zet sterk in op interactiviteit en simulaties van reële beroepssituaties. Concrete trainingen die inspelen op specifieke behoeften, dus.

Breed skillsaanbod
Leidinggeven & management, persoonlijke vaardigheden, sales & marketing, schriftelijke communicatie, welzijn … Naast taaltrainingen heeft ElaN Learning een brede en gevarieerde waaier aan skillsopleidingen in petto. De praktijk staat altijd centraal. Aan de hand van simulatieoefeningen en cases van de cursist scherpen we zijn of haar vaardigheden aan.

Optimaal leerrendement
Tijdens al onze trainingen hanteren we een interactieve en ervaringsgerichte methode waarbij zelfactivering centraal staat. Onze trainingen zijn zeer praktisch én afgestemd op het bereiken van concrete resultaten. Daarom beperken we de theorie ook tot een minimum. De nadruk ligt vooral op ‘doen’.

Over ElaN Learning
ElaN Learning is de trainingspoot van ElaN Languages, een bedrijf dat kan bogen op dertig jaar ervaring in de vertaal- en trainingssector. Als expert is ElaN Learning in de loop der jaren uitgegroeid tot de vaste opleidingspartner van menig kmo en multinational in binnen- en buitenland.

Meer weten over ElaN Learning? Neem gerust een kijkje op www.elanlearning.com.

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be