dONUS

dONUS++ is een dynamisch initiatief van de Quintessence groep waartoe ook Quintessence Consulting, al meer dan 25 jaar toonaangevende partner in human development, behoort.
.
dONUS++, The Development Bonus® is een innovatief concept dat de brug slaat tussen persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en total reward.
Het speelt in op de nood aan levenslang leren en de behoefte van mensen om hun carrière en inzetbaarheid in de arbeidsmarkt ook zelf in handen te nemen.

dONUS++ biedt een persoonlijke leerrekening die gespijsd kan worden door zowel de werkgever als de werknemer zelf. De werknemer spaart dit budget op of besteedt het onmiddellijk aan gepaste opleidingen om zijn kennis en vaardigheden te verbeteren.

dONUS++ biedt de werknemer toegang tot zeer uitgebreide en kwalitatieve ontwikkelingsopportuniteiten bij vooraanstaande managementscholen en opleidingsinstituten in binnen- en buitenland.

dONUS++ faciliteert en automatiseert dit hele proces, zodat het gebruiksvriendelijk en transparant werkt. Niet opgenomen bedragen worden besteed aan een goed doel rond opleiding en ontwikkeling.

Een win win win concept voor werknemer, werkgever en maatschappij!
www.donus.be

http://www.donus.be

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be