DialogueTrainer

Zo’n 70% van de KMO stelt dat ineffectieve communicatie zijn grootste probleem is. De kosten van ineffectieve communicatie worden geschat op € 24.000,00 per medewerker per jaar.

In 2013 begonnen als project van de Universiteit van Utrecht biedt DialogueTrainer interactieve, gevalideerde gesprekssimulaties met virtuele trainingsacteurs en -actrices.
Elke simulatie is gebaseerd op “best practices” uit de praktijk en kunnen door de modulaire opbouw aangepast worden op de specifieke gespreksmodellen binnen uw branche en/of organisatie.

Of het nu om het aanleren van basale communicatieve vaardigheden gaat, het doorgronden van coachend leidinggeven of het optimaal voeren van slecht-nieuwsgesprekken, met de virtuele trainingsacteurs en -actrices van DialogueTrainer kan het.

Na het doorlopen van een simulatie ontvangt de “speler” direct scores en feedback om zijn/haar gespreksvaardigheden significant te kunnen verbeteren. Simulaties kunnen keer op keer gespeeld worden om gespreksvaardigheden te blijven optimaliseren.

Organisaties kunnen via data en dashboards de ontwikkeling van spelers en groepen spelers volgen en waar nodig spelers coachen en/of training en opleiding optimaliseren.

https://www.dialoguetrainer.com/

https://www.dialoguetrainer.com/gratis-proberen/

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be