D-teach online training

VAN OFFLINE NAAR BLENDED EN ONLINE LEREN MET D-TEACH

D-teach is expert in online didactiek en begeleidt organisaties bij de transitie van offline naar blended en online leren.

Onze aanpak integreert de L&D uitdagingen zowel op macro-, meso als op microniveau. Onze nadruk ligt op digitale didactiek en instructional design, op het brengen van een effectief en interactief online verhaal. Vanuit onze visie om mensen zelfredzaam te maken, zetten wij vooral in op advies, begeleiding en opleiding. Wij denken mee en geven op maat gemaakte workshops in online didactiek en technische tools zodat de klant zelf de touwtjes in handen heeft en houdt. Daarnaast kan er een ‘e-learning dokter’ support traject opgezet worden met ad hoc begeleiding op maat.

Vanuit deze integrale aanpak ondersteunen we dus zowel het uitwerken van een onlinestrategie, het opzetten van online academies als professionaliseringstrajecten van interne experten-trainers om:
webinars te geven die blijven plakken
interactieve blended en online leertrajecten te ontwikkelen en te geven
E-learning modules te ontwikkelen

Al onze opleidingen zijn gestoeld op stevig wetenschappelijk onderzoek. We ontwikkelden een eigen pedagogisch raamwerk voor online lesgeven en doen zelf onderzoek naar synchroon online opleiden.

We hebben daarnaast net ook onze online academy gelanceerd hebben met inhouse online opleidingen, binnenkort ook voor het bedrijfsleven beschikbaar.

Samengevat

De d-teach werkwijze: geen nood aan toeters en bellen, maar ‘back to basics’ met effectieve digitale didactiek.

· E-learning modules: wat werkt (niet)?

· De basis van digitale didactiek.

· Hands-on tips en tricks om effectieve leeractiviteiten te ontwerpen.

https://www.d-teachtraining.com

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be