De Cronos Groep & Microsoft

De Cronos Groep en Microsoft bundelen hun kennis en expertise.

De MiCRONOS community bundelt 50 Competence Centers uit De Cronos Groep die zich specialiseren in Microsoft oplossingen voor bedrijven en overheden. Meer dan 1200 consultants ondersteunen klanten in hun digitalisering met behulp van Microsoft technologie. Dat maakt ons in België de uitgesproken marktleider met unieke competenties.

Deze competenties vertalen zich ook in het leeraanbod van MiCRONOS. Zo organiseert het trainingscentrum van Learnia jaarlijks honderden eindgebruikersopleidingen rond Microsoft 365 en Teams, en staat The Flow garant voor een geslaagde Employee Experience en User Adoption bij de implementatie van een Microsoft werkplek.

We hebben ook een nieuw virtueel trainingscentrum opgericht dat de komende twee jaar meer dan 1000 IT’ers wil skillen, reskillen of upskillen naar de Microsoft clouds. Met MiCA (MiCRONOS Cloud Academy) bieden we een antwoord op de sterk groeiende vraag naar cloud expertise.

We informeren je op de beurs bovendien graag over een nieuwkomer in het Microsoft aanbod, Microsoft VIVA!! Volgens ons een regelrechte game changer waarbij er door bedrijven volop ingespeeld kan worden op het versterken van de Employee Experience. Met VIVA Learn, VIVA Insights, VIVA Connections en VIVA Topics kan je volop inspelen op de vraag naar opleidingen, employee wellbeing, samenwerken en kennis delen.

Kom zeker langs en ontmoet de experten van Microsoft én van De Cronos Groep!

http://www.micronos.be

http://mica.micronos.be

https://www.microsoft.com/nl-be/microsoft-viva

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be