Changelab Glowstix Wayfinders

Op zoek naar ondersteuning om de mensgerichte processen in jouw organisatie te verbeteren? Deze zusterbedrijven kunnen helpen!

De wereld staat niet stil. Voortdurend worden we uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en ons gedrag aan te passen aan veranderende omstandigheden. Dit is niet anders op de werkvloer waar nieuwe tools, nieuwe manieren van samenwerken of andere manieren van werken worden geïntroduceerd. Veel van de veranderingen die we willen doorvoeren in onze organisaties worden beïnvloed door de wil van de mensen om hun gedrag aan te passen. Daarom zet Changelab in op de menselijke kant van verandering. Vertrekkende vanuit de doelstellingen die je als organisatie wil behalen begeleiden wij jouw mensen door dit proces.

Betrokken medewerkers zorgen voor betere resultaten! Maar wat als het verkrijgen en het behouden van deze betrokkenheid een steeds grotere uitdaging vormt? Het verkrijgen en verankeren van een bedrijfscultuur die structurele betrokkenheid van medewerkers mogelijk maakt, is dan ook de enige weg naar een duurzame verbinding binnen organisaties. Via een pragmatische en gestructureerde employee experience aanpak helpt Glowstix organisaties bij het bereiken van deze doelstelling.

Bij Wayfinders geloven we dat ieder individu zijn of haar eigen ritme en sterktes heeft, een persoonlijke manier van zijn. Wij geloven ook dat organisaties beter kunnen presteren door een werkplek te creëren die medewerkers stimuleert om deze persoonlijke manier van zijn te gebruiken en tot hun volle potentieel te komen. Wij geven mensen en teams inzicht in zichzelf en adviseren organisaties over hun talentblauwdruk, zodat zij in staat zijn talent in te zetten op een manier die de organisatieprestaties optimaliseert.

https://www.changelab.be/

https://www.glowstix.be/

https://www.wayfinders.be/

Contacteer VOV lerend netwerk

Tel. 03/454.59.70

Email: vovbeurs@vov.be

Meer info op www.vov.be