Learning tables

Vijf aanbieders bieden een driegangen-lunch aan voor hun gasten. Ze nemen van de gelegenheid gebruik om hun visie uiteen te zetten en er een interactieve, leerrijke sessie van te maken. Deze sessies zijn eerder gericht op diepgang, inhoud en interactie. Daarom duren ze ook langer dan een workshop of inspiratiesessie, namelijk 90 minuten. Inschrijven is dan ook verplicht!

De meeste Learning Tables zijn enkel toegankelijk op uitnodiging. Heb je evenwel interesse om deel te nemen aan één van van deze Learning Tables waar je niet rechtstreeks voor kan inschrijven? Bezorg ons via vovbeurs@vov.be je naam en motivatie en verdien je plaats aan tafel.


Alle tafels gaan van start om 12u en duren tot 13u30.

Wie tickets heeft, kan dan nog steeds aansluiten bij het beurscongres.

 

De 5 Learning Tables:


1. Insights Benelux: Insights en leiderschapsontwikkeling

Bent u in uw  organisatie betrokken bij de organisatie van leiderschapsontwikkeling? Dan nodigen wij u graag uit voor een ronde tafelgesprek aan deze Learning Table met thought leaderleiderschapsontwikkeling Fons Feekes. In gesprek met 12 collega’s kunt u in 90 minuten een beeld krijgen wat er speelt op het gebied van vernieuwing van leiderschapsontwikkeling en aftoetsen waar de aanpak in uw eigen organisatie nog voorop loopt of wellicht aan vernieuwing toe is.

Een van de thema’s is hoe leiders kunnen bijdragen aan werkgeluk in hun organisatie en waarom dit voor de organisatie van belang is (zie ook www.unconference.nl). Andere thema’s die aan bod kunnen komen zijn: duurzaam leiderschap, neuroleiderschap, rol van leiderschapscoaching, nieuwe psychometrische instrumenten voor leiderschapsontwikkeling, en welke nieuwigheden werken nu echt goed?

Fons coacht executives, faciliteert leiderschap retreats en ontwerpt in-company leiderschapstrajecten. Hij schreef recent White Papers over Duurzaam Leiderschap, De Organisatie van de Toekomst, en Van zelfinzicht naar werkgeluk met neurowetenschap (gratis te downloaden van www.insightsbenelux.com).

Facilitator: Fons Feekens, Partner - Insights Benelux


2. The Lean Six Sigma Company

               Hier binnenkort meer info over deze learning table

 


3. Epyc

                            Hier binnenkort meer info over deze learning table

 


4. Acerta

          Hier binnenkort meer info over deze learning table

 


5. Neo

                               Hier binnenkort meer info over deze learning table