Alle aanbieders

Vision by Deloitte

{pt:title} logo

Vision is sinds zijn ontstaan in 1999 uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Belgische markt van A tot Z leeroplossingen. Een mijlpaal in de geschiedenis van Vision was de acquisitie door Deloitte in Februari 2014. Vision by Deloitte is nu een service line van Deloitte Consulting's Human Capital praktijk en markeert een belangrijke stap in de expansie van hun aanbod in leren, leiderschapsontwikkeling en talentmanagement. Waarmee ze inspelen op de groeiende vraag op de markt.

De kernactiviteit van het bedrijf is het verrijken van jouw organisatie met totale en unieke oplossingen. Die kunnen gaan van het analyseren van je lerende organisatie en het bepalen van een leerstrategie tot en met het ontwikkelen van content op maat en het uitrollen van een digitale leeromgeving. Meer dan 40 leerexperten delen hun know-how en ervaring om u te helpen de uitdaging aan te gaan om kennis te delen met je werknemers.

Contactpersoon: Frederiek Van Tornout
Adres: Dendermondsesteenweg 48/201 9000 Gent
Telefoon: +32 (0)9 265 94 80
Fax: +32 (0)9 265 94 81
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.visionbydeloitte.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen