Alle aanbieders

VIERKANT Consultants

{pt:title} logo

Vierkant laat uw organisatie groeien door de mens in uw organisatie te laten groeien. Ons middel daartoe is enerzijds het ontwikkelen van de persoonlijke vaardigheden van uw medewerkers via opleiding, training en coaching. Anderzijds begeleiden we uw organisatie op het vlak van interne en externe communicatievaardigheden, en daarbovenop stimuleren en begeleiden we verbeteringsprocessen in uw organisatie.

Vierkant biedt u zowel leertrajecten op maat, als modulair:
Bij leren op maat, wordt het hele traject op maat van uw medewerkers uitgewerkt. In functie van uw medewerkers en uw doelstellingen wordt ook een specifieke aanpak voorbereid.
Bij een modulair traject, wordt de inhoud niet afgestemd op maat van de verschillende deelnemers, maar wordt specifiek gefocust op het gekozen opleidingsonderwerp.

Onze dienstverlening focust op een 7-tal domeinen:
- Coaching, Leiding geven, Management
- Klantgerichte en Commerciële Attitude
- Communicatie
- Verkoop
- Zelfkennis en Mensenkennis
- Train the Trainer
- Veranderingstrajecten

En wat zeggen onze klanten over onze aanpak?
"De opleiding was echt op maat.. Ze zijn origineel door de specifieke insteek en door hun aanpak. tijdens de opleiding en de individuele coaching zijn ze veel bezig geweest met gewenst gedrag. Dat kwam er echt uit. De groepsopleiding was heel erg naar wens. De individuele coaching was heel leerrijk en interessant voor de individuele deelnemers. Ze hebben heel veel geleerd over de vaardigheden en zelfkennis opgedaan… De opleiding was een meerwaarde." (Q-for Client Scan)

Contactpersoon: Johan Cusseneers
Adres: Mijlstraat 124 2570 Duffel
Telefoon: +32 (0)15 36 35 05
Fax: +32 (0)15 36 35 10
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.vierkant.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen