Alle aanbieders

Triangis bvba

{pt:title} logo

Triangis bestaat uit een team van ervaren trainers/coaches gespecialiseerd in resultaatgerichte ontwikkelingstrajecten op het vlak van:

1) WELZIJN OP HET WERK
2) KLANTGERICHTE COMMUNICATIE
3) LEIDERSCHAP
4) TEAM

Zowel groepstrainingen (vaardigheden), het faciliteren van intervisie, als personal coaching (persoonlijke, diepgaande ontwikkeling) behoren tot ons aanbod.

We denken graag met u mee, daarom zijn partnership en lange termijnsamenwerking zijn belangrijk voor ons. Een vertrouwensrelatie is de basis, waarop we samen met u bouwen aan op maat gemaakte programma's. De ruime keuze aan methodieken is gericht op wat er bij u en voor u werkt.

Heel uniek op de Belgische L&D markt is onze combinatie van L&D tools en paarden als onderdeel van een leerproces. Triangis brengt mens & management in contact met paarden als spiegel voor authentieke groei en zelfbewustzijn.

In het boek “Niet perfect, toch content“ schrijft Meredith Van Overloop (oprichtster en bezielster van Triangis) over persoonlijke ontwikkeling en op welke manier mensen in deze drukke en veeleisende tijden (terug) contact kunnen maken met hun natuurlijke instincten. Doelgroep: professionals die last hebben van téveel verantwoordelijkheidsgevoel, of een té groot perfectionisme.

Triangis lanceert in januari een innovatieve online self-coachingtool: ondersteuning van coachingtrajecten, burnoutpreventie, of gewoon omdat het goed doet (temidden van alle drukte) om stil te staan bij jezelf op een waarderende manier. De self-coachingtool “My Moment”, zet je in 5 min per dag aan tot waarderende zelfreflectie en geeft de persoonlijke inhoud terug op schematische wijze. Als bedrijf kan deze tool ingeschakeld worden in het kader van een multidisciplinair burnout- preventiebeleid.

Contactpersoon: Meredith Van Overloop
Adres: Zwarthaar 38 9450 Haaltert
Telefoon: 0491 59 10 93
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.triangis.be
Categorieën: Teamontwikkeling & Locaties