Alle aanbieders

The Lean Six sigma Company

{pt:title} logo

The Lean Six Sigma Company verzorgt Lean en Six Sigma trainingen op het hoogste niveau met vertaalslag naar de praktijk. Wij begeleiden organisaties, of u persoonlijk, in het verbeteren van processen aan de hand van de geleerde Lean Six Sigma methodieken.

Onze Lean Six Sigma trainingen worden via open inschrijving en in-company gegeven. De trainingen bestaan uit een theoretisch gedeelte dat afgesloten wordt met een examen en uit een praktijkopdracht welke uitgevoerd wordt onder begeleiding van The Lean Six Sigma Company.
Bij in-company trainingen / trajecten wordt, in samenwerking met de klant, een plan van aanpak opgesteld en gekeken wat de eerste stappen moeten zijn en welk type trainingen daarbij horen om zeker te stellen dat de organisatie succesvol kan verbeteren met Lean Six Sigma.

Aangeboden trainingen:
- Lean Thinking
- Lean Practitioner
- Six Sigma Yellow Belt
- Six Sigma Green Belt
- Six Sigma Black Belt (dienstverlening of industrie)

Alle opleidingen worden verzorgd door praktijkdeskundigen met jarenlange ervaring op het vlak van Lean Six Sigma in verschillende sectoren en worden bij succesvolle afronding van het traject bekroond met een internationaal erkend (IASSC) certificaat.
The Lean Six Sigma Company is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, UK en USA.

Regulier of postgraduaat?
De Black Belt opleiding wordt verzorgd op de reguliere trainingswijze, maar ook via een postgraduaat opleiding. Deze meer formele opleiding heeft een iets langere doorlooptijd en kan alleen gevolgd worden als de cursist ook een praktijkopdracht ter beschikking heeft. Na afronding ontvangt men een getuigschrift dat uitgegeven wordt door de Arteveldehogeschool Gent. Tevens ontvangt men ook het internationaal erkende certificaat van The Lean Six Sigma Company.

Contactpersoon: Frederik Waeckens
Adres: Congresstraat 26/4 2060 Antwerpen
Telefoon: 038083278
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.theleansixsigmacompany.be
Categorieën: