Alle aanbieders

ESCALA/SBM

{pt:title} logo

SBM of voluit Skills voor Bedrijf en Medewerkers verzorgt opleiding en begeleiding voor KMO’s, grote bedrijven en (internationale) organisaties.
Naast de open kalenderopleidingen biedt SBM ook specifieke maatoplossingen en in house trainingen aan. Dit, steeds in nauw overleg met de klant én op een uiterst flexibele en efficiënte wijze.
Een uitgebreid luik management en skills trainingen wordt aangevuld met een brede waaier van technische opleidingen alsook beroepsgerichte taaltraining...en IT – trainingen voor gebruikers en professionals .
SBM behoort tot de Syntra West-groep en heeft hierdoor meer dan 50 jaar ervaring in bedrijfstrainingen.
Hiervoor wordt beroep gedaan op een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd docentennetwerk van meer dan 2500 vakspecialisten .
De praktijkgerichte, no nonsens aanpak van SBM staat garant voor een directe implementatie van de opgedane kennis.
Contacteer ons via 050/40 30 90 of info@sbmopleidingen.be
www.sbmopleidingen.be

Escala is de opleidings- en begeleidingsspecialist van de Syntra West groep voor de socialprofit- en nonprofitsector. Dus ook voor de overheid, de sociale economie en de zorgsector.
Escala biedt doelgerichte en flexibele vorming aan, volledig toegespitst op de specifieke situatie en de opleidingsbehoeften van de medewerkers. Deze vormingen worden gerealiseerd als kalenderaanbod maar ook als in house vorming op maat van de klant. Het luik begeleiding neemt een steeds belangrijker plaats in. Met vakgebieden in management, vaardigheden, veiligheid, communicatie, wellness, talen, ICT, social media en technieken.
Contacteer ons via 051/26.87.65 of via info@escala.be
www.escala.be

Contactpersoon: Marc Vlerick
Adres: Spoorwegstraat 14 8200 Brugge
Telefoon: +32 (0)51 26 87 65
Fax: +32 (0)51 26 87 59
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.escala.be
Categorieën: Teamontwikkeling & Locaties, Gezondheid & Welzijn, Technische Opleidingen, Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Ontwikkeling, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, HR Systems & Software, Pure Learning, Education & Research