Alle aanbieders

Solvus

“Solvus is dedicated to meet the strategic and structural, human and HR Cost related challenges of organisations today, and especially tomorrow.”

Het arbeidsgerelateerde landschap is continu in beweging, waardoor organisaties in staat moeten zijn om aan een enorme snelheid te transformeren. Om deze uitdagingen aan te gaan heeft u als bedrijf nood aan een toegewijde partner die samen met u op zoek gaat naar de juiste oplossingen om uw bedrijf sterker, veerkrachtiger, flexibeler, kortom, klaar voor de toekomst te maken.
Wij houden de regie in handen met betrekking tot uw personeelsgerelateerde uitdagingen. Hierbij is onze focus erop gericht vraag en aanbod op elkaar af te stemmen: door opleiding, aanwerving, outplacement of op andere manieren. We streven steeds naar het verlagen van kosten en het optimaliseren van efficiëntie zonder de kwaliteit van uw bedrijf aan te tasten. Verandering met een minimum aan neveneffecten: daar gaan we voor. Door sterk procesgedreven te werken faciliteren we positieve verandering. Onze structurele aanpak start met een grondige analyse van uw bedrijf. De conclusies die we hieruit trekken zijn het startpunt van de daadwerkelijke implementatie. Deze combinatie van advies en implementatie zorgt voor de gewenste toegevoegde waarde en een verzekerde return on investment.
Solvus is uw consulting partner voor een positieve transformatie van uw bedrijf. Wij nemen een centrale rol op in de HR-gerelateerde uitdagingen van uw organisatie. In de value chain van uw bedrijf zijn mensen immers uw belangrijkste assets. Door het verlagen van kosten en het verhogen van efficiëntie met oog voor zowel mensen als processen maakt u samen met Solvus uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Contactpersoon: Christophe Aerts
Adres: Frankrijklei 101 2000 Antwerpen
Telefoon: 03/800.64.83
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.solvus.be
Categorieën: