Alle aanbieders

SD Worx

{pt:title} logo

SD Worx Learning is hét opleidingsinstituut voor HR. Als manager of medewerker in HR vindt u bij SD Worx die opleidingen, die u helpen uw talenten steeds verder te ontwikkelen. Een brede waaier aan opleidingen, altijd HR gerelateerd, maken u scherp: payroll, sociaal recht, reward, rekrutering, development, leadership, enz. Dankzij deze unieke focus op HR is SD Worx inmiddels de grootste HR-dienstengroep van het land; dé referentie voor HR-specialisten in België.
SD Worx biedt u ook een interessant netwerk van ondernemingen, overheidsadministraties en specialisten. Een netwerk dat de belangrijkste HR-trends of sociaaljuridische wijzigingen voor u weet te doorgronden en aan u kan duiden en trainen. U kunt erop rekenen dat u bij SD Worx Learning de juiste kennis krijgt, stevig onderbouwd en in het juiste kader geplaatst, op het moment dat u die nodig hebt.
Professionele trainers zorgen steeds voor een optimaal leerklimaat en resultaat! Want bij SD Worx kiest u voor leren, gericht op resultaat. Dat is de garantie van de SD Worx leeraanpak “Connected Learning Experience”, die op 4 pijlers steunt. Als deelnemer staat u centraal en kan u verder bouwen op wat u al kent en kunt; uw organisatie en haar doelstellingen; het team van kenniswerkers en ervaringsdeskundigen achter elke trainer; en tot slot uw optimale tijdsinvestering dankzij de stretch van de leerinterventies in de tijd zodat u het leereffect voor, tijdens en na de training kan optimaliseren.
De “Connected Learning Experience” garandeert de toepasbaarheid en duurzaamheid van uw leervaring. Ontdek het zelf hoe deze unieke aanpak werkt en blijf leren dankzij www.sdworx.be/learning.

Contactpersoon: Ilse Robbrecht
Adres: Brouwersvliet 5 2000 Antwerpen
Telefoon: +32 (0)78 15 90 24
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.sdworx.be/learning
Categorieën: