Alle aanbieders

SBS Skill BuilderS

{pt:title} logo

SBS Skill BuilderS, de naam zegt het zelf: wij bouwen aan en met talent. SBS Skill BuilderS biedt een compleet servicepakket aan voor het vinden, ontwikkelen en inzetten van talent. U kan rekenen op een ploeg van meer dan 180 medewerkers en een uitgebreid netwerk van 32 vaste kantoren en meer dan 200 inzetbare locaties in België.

Via Jump2Work begeleiden we (langdurig) werkzoekenden naar een nieuwe professionele start, met veel aandacht voor de integratie van kansengroepen.

In ons Assessment & Development Center brengen we uw talent in kaart via potentieelbeoordelingen, praktijkrollenspelen, psychotechnisch onderzoek, expertinterviews... en dit alles op maat.

Wil u graag uw talenten naar een hoger niveau tillen, dan is het volgen van een opleiding of coaching sessie een uitstekende tool. SBS Skill BuilderS heeft vier competentiecentra: HR Expertise, Public Speaking, Sales Ambassador en Leading People.

Via Loopbaancoaching bieden we medewerkers een beter inzicht in hun verwachtingen en noden om zich op een positieve manier te kunnen ontwikkelen binnen hun bedrijf, of eventueel daarbuiten.

Wordt u geconfronteerd met een ontslag of een faillissement, dan kan een Outplacementformule toekomstperspectief geven. SBS Skill BuilderS biedt u een sterk mensgerichte begeleiding naar nieuwe opportuniteiten op de arbeidsmarkt.

SBS Skill BuilderS biedt graag haar expertise aan om samen met u een volledig talentenplan op maat uit te werken. Dankzij ons aanbod van complementaire competentiecentra en expertises buiten de “klassieke” HR-domeinen, kunnen we veel meer bieden dan de gestandaardiseerde en generalistische aanpak.

Contactpersoon: Raphaël Verbruggen
Adres: Lippenshofweg 1 9320 Aalst
Telefoon: +32 (0)53 85 05 67
Fax: +32 (0)53 85 77 74
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.skillbuilders.be
Categorieën: Technische Opleidingen, Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Ontwikkeling, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development