Alle aanbieders

SAP

{pt:title} logo

SAP België
Op 27 september 1990 verstevigde de Duitse onderneming SAP AG zijn positie op de markt met een BeLux vestiging in Brussel. Sinds die dag schrijft SAP BeLux aan zijn succesverhaal. Het Belgisch-Luxemburgse SAP stelt vandaag 240 mensen tewerk en levert ondersteuning en diensten - voor e-business, financiële, logistieke en human resources processen – aan 997 Belgische en 114 Luxemburgse klanten.

De visie van SAP was van bij het begin duidelijk: standaard applicatiesoftware ontwikkelen voor real-time bedrijfsprocessen. Vandaag, in het competitieve internettijdperk, biedt SAP proactieve bedrijven en hun medewerkers, klanten en partners de ondersteuning die ze nodig hebben om vlot samen te werken en succes te boeken.

Het geheim van SAP's niet-aflatende groei? De nauwe samenwerking met technische, business- en implementatiepartners, maar evenzeer de professionaliteit en betrokkenheid van alle SAP medewerkers.

Contactpersoon: Martine Schnabel
Adres: Olympiadenlaan 2 1140 Brussels
Telefoon: +32 (0)2 674 66 66
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www1.sap.com/belgique/index.epx
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Gespecialiseerde Opleidingen