Alle aanbieders

dONUS

{pt:title} logo

dONUS++ is een dynamisch initiatief van Quintessence Group waartoe ook Quintessence Consulting, al meer dan 25 jaar toonaangevende partner in human development, behoort.

dONUS++, The Development Bonus®, is een innovatief concept dat de brug slaat tussen persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en total reward.
Het speelt in op de nood aan levenslang leren en de behoefte van mensen om hun carrière en inzetbaarheid in de arbeidsmarkt zelf in handen te nemen.
dONUS++ biedt een persoonlijke leerrekening die zowel werkgever als werknemer kunnen spijzen. De werknemer spaart dit budget op of besteedt het meteen aan (de) gewenste opleiding(en).

Via dONUS++ krijgt de werknemer toegang tot zeer uitgebreide en kwalitatieve ontwikkelingsopportuniteiten bij vooraanstaande managementscholen en opleidingsinstituten in binnen- en buitenland.
dONUS++ faciliteert en automatiseert dit hele proces, zodat het gebruiksvriendelijk en transparant werkt. Niet opgenomen bedragen gaan naar een goed doel rond opleiding en ontwikkeling. Een win-win concept voor werknemer, werkgever en maatschappij!

www.donus.be

Contactpersoon:
Adres: Prins Boudewijnlaan 41 2650 Edegem
Telefoon: +32 (0)3 286 82 39
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.donus.be
Categorieën: Technische Opleidingen, Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Ontwikkeling, Leadership & Management Development