Alle aanbieders

Quattro Development

{pt:title} logo

Quattro Development is actief in 4 domeinen

- Veiligheidsgedrag en -cultuur
- Denkkracht en innovatie
- Klantgerichtheid
- Leiderschap

We zijn een organisatie van senior HR consultants. De individuele en complementaire expertise van elk, gekoppeld aan een effectieve, operationele ervaring maakt van Quattro Development een performante speler in de ontwikkeling van uw organisatie én medewerkers.

We leggen de nadruk op faciliteren, doorgeven en dingen mogelijk maken. We werken zowel procesmatig als inhoudelijk waarbij we streven naar geïntegreerde en inzetbare oplossingen. We vertrekken altijd vanuit uw sterktes.

Bij Quattro Development is een standaardaanpak niet aan de orde. Vanuit een luisterende houding beogen we duurzame en kwaliteitsvolle oplossingen. Persoonlijk en op maat. Gesteund op intervisie en vertrouwen.

Onze senior HR-consultants hebben jaren operationele ervaring in consultancy, training, coaching en intervisie in de meest uiteenlopende sectoren (diensten, productie, social-profit, overheid,...)

Quattro Development is erkend als Loopbaancentrum in kader van loopbaanbegeleiding.

Contactpersoon:
Adres: Driesstraat 55 9160 Lokeren
Telefoon: 0476 421 891
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.quattro-development.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Teamontwikkeling & Locaties