Alle aanbieders

Progreso

{pt:title} logo

Progreso is een Belgische HR software provider die systemen en tools ontwikkelt om het functioneren en renderen van medewerkers én organisaties te maximaliseren. Doestellingen en competenties worden gevisualiseerd en gelinkt aan prestaties en continue ontwikkeling. Zo worden consulteren van real time info, beheren, organiseren, rapporteren en communiceren makkelijk en transparent.

Onze software bestaat uit verschillende complementaire modules die naadloos met elkaar integreren. U start met één of meerdere HR subprocessen en bouwt verder op het ritme van uw organisatie.

Zeer specifiek met betrekking tot VTO beschikt de Progreso HR software over een sterk uitgebouwde LMS en Training & development management module. Deze module laat toe om verschillende leeractiviteiten en leervormen met elkaar te combineren in leertrajecten. U heeft op elk ogenblik een perfect zicht op uw planning, uw logistiek en uw volledige leercontext. U kan uw leeraanbod, zowel het formeel als het informeel leren, aantrekkelijk voorstellen en alle communicatie volledig automatisch aansturen. U kan certificaten beheren en talentenpools aanleggen. Uiteraard kan u rapporteren op alle beschikbare leerdata, voor individu, department, functiegebied en de volledige organisatie.

De Progreso HR software is pragmatisch, kostenefficiënt, web based, modulair, gebruiksvriendelijk en ontwikkeld in de eigen huisstijl van de klant. Met het oog op een vlotte en snelle implementatie en integratie van de Progreso software, is een duidelijke communicatie, een pragmatisch project management en een flexibele interactie tussen partijen essentieel.

We waken hierover vanaf ons eerste contact. Let's meet!

Contactpersoon: Marianne Dobbels / Luc Christiaens
Adres: Lange Lozanastraat 258 bus 17 2018 Antwerpen
Telefoon: +32 (0)3 289 20 00
Fax: +32 (0)3 289 20 09
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.progreso.be
Categorieën: HR Systems & Software