Alle aanbieders

het Ontwikkelingsinstituut bvba

{pt:title} logo

Het Ontwikkelingsinstituut is ontstaan uit het samengaan van Coaching & Co en de School voor NLP. Al ruim 20 jaar zijn we dé specialist in open opleidingstrajecten rond duurzame persoonlijke ontwikkeling en het professioneel leren coachen van mensen en teams. NLP en Ontwikkelingsgericht coachen vormen hierin onze speerpunten.

Het Ontwikkelingsinstituut stelt resoluut de Ontwikkelingsgerichte benadering voorop. Wij koppelen jouw persoonlijke ontwikkeling immers steeds aan de ontwikkeling van het geheel waartoe je behoort. Dit doen we door gebruik te maken van 2 gepatenteerde coachingmethodes : De Vork en de Ontwikkelcirkel. Via deze methodieken structureren we jouw ontwikkeling, die van jouw klant, jouw team volgens een vaste aanpak, steeds met een brede kijk en de ontwikkeling van het grote geheel indachtig. Daarnaast bieden we nog verschillende gespecialiseerde opleidingen aan die zich verdiepen in specifieke problematieken zoals Teamontwikkeling of het Coachen van Perfectionisme.

Naast coachingopleidingen en NLP trainingen, bieden wij ook in-company trajecten aan. Hiervoor wordt steeds een op maat aanpak ontwikkeld, geheel afgestemd op uw ontwikkelingsbehoefte of die van uw organisatie of team.

Een enorme gedrevenheid kenmerkt ons als het gaat over perfectionisme. Dit patroon, dat echt een kwaal is in onze maatschappij, belemmert mensen immers om in hun authenticiteit te staan. Zoals een coachee het noemde: 'ik ben slaaf van mezelf". Perfectionisme is zo goed als altijd de directe aanleiding tot burn-out of tal van andere ziektebeelden. Via de OCP-methodiek slagen onze coaches er in mensen te helpen zich hiervan te bevrijden.

Voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking kan u terecht op onze website www.hetontwikkelingsinstituut.be

Contactpersoon: Marcel Hendrickx
Adres: Kaphaanlei 95 2640 MORTSEL
Telefoon: +32 (0)475 60 59 54
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.hetontwikkelingsinstituut.be
Categorieën: