Alle aanbieders

managementbib.com

Managementbib.com is een onafhankelijke Belgische online-boekhandel voor managementliteratuur met focus op HRM en HRD (Training, Coaching …..)

Wij selecteren hiervoor uit het aanbod van in principe alle Nederlandstalige uitgevers, aangevuld met een uitgebreide selectie uit de catalogi van de belangrijkste Engelstalige en Franstalige uitgevers.

Ook publicaties buiten het normale commerciële circuit komen aan bod en graag geven wij aandacht aan relevante publicaties die in eigen beheer werden uitgegeven

De site wordt voortdurend uitgebreid en graag wordt rekening gehouden met uw suggesties.

managementbib.com publiceert een maandelijkse elektronische nieuwsbrief waardoor u vrijblijvend geïnformeerd wordt over nieuwe publicaties in het brede vakgebied van HRM, Training en Opleiding.

Uw boekbestellingen worden snel en efficiënt geleverd. Ook publicaties niet aanwezig op de site kunnen in principe vlot bezorgd worden.

VOV-leden krijgen bij managementbib.com 10% korting op al hun boekbestellingen en elke maand wordt er één titel aangeboden als "Boek van de Maand" met 20% korting voor VOV-leden.

Voor bestellingen van aantallen (van dezelfde titel) geven wij interessante kwantumkortingen die makkelijk kunnen oplopen tot 20% en meer afhankelijk van de gewenste titel. Voor meer info stuurt u ons een mailtje.

Managementbib.com is ook regelmatig fysiek aanwezig met een selecte boekenstand op events en congressen in het brede HRM-domein. Contactpersoon hiervoor : ludo.van.gompel@skynet.be

Contactpersoon:
Adres: Koning Albertstraat 41 2610 Wilrijk
Telefoon: +32 (0)3 830 27 41
Fax: +32 (0)3 830 60 42
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://managementbib.com
Categorieën: