Alle aanbieders

Kompas vzw

{pt:title} logo

Kompas biedt reeds 25 jaar begeleiding op vlak van loopbaanvragen .
Kompas is een erkend loopbaancentrum en kan daartoe aan elke werknemer ( en zelfstandige) die minimum 1 jaar gewerkt heeft en de laatste 6 jaar geen begeleiding kreeg, loopbaanbegeleiding aanbieden die betaald worden met loopbaancheques ( te verkrijgen via de vdab).
In de loopbaancoaching wordt een balans opgemaakt van alle aspecten in beroeps- en privéleven die sterk met elkaar verweven zijn en in de loop der jaren kunnen veranderen. Zelfbeeld, verlangen en talenten worden in kaart gebracht, nodig om keuzes te kunnen maken rond loopbaan en leven. Via verhelderende gesprekken en opdrachten krijgen mensen inzicht op vragen als wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik en hoe realiseer ik mijn doelen. Voor dit laatste maken we een POP ( persoonlijk ontwikkelingsplan).
De coach heeft speciale aandacht voor vragen zoals: hoe ga ik om met verminderde kansen op de arbeidsmarkt, de impact van de economische crisis en reorganisaties op het werk en zeker ook voor mensen met een burnout.
Voor dit laatste heeft Kompas, in samenwerking met IDEWE, en met steun van ESF een specifiek zorgprogramma ontwikkeld.
Mensen die worstelen met een burnout krijgen een aangepast traject. Via een begeleid proces van rust werken we aan herstel. We maken een stressanalyse, die toelaat de stressoren aan te pakken. Daartoe bieden we zowel individuele coaching als ACT ( Acceptance and Commitment Therapy) in groep aan. Vervolgens bereiden we samen de re-integratie voor; door ofwel de terugkeer op het werk voor te bereiden of door de stappen van loopbaanbegeleiding te heroriënteren.
Meer informatie over onze manier van werken en de coaches vind je op onze website: www. Loopbaankompas.be

Contactpersoon: Michèle Staelens
Adres: Diestesteenweg 49 3010 Leuven
Telefoon: 016/350579
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.loopbaankompas.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Gezondheid & Welzijn