Alle aanbieders

Insights Benelux

{pt:title} logo

Insights is een organisatie die wereldwijd actief is op het gebied van Learning & Development. Ons aanbod beslaat een breed scala aan instrumenten en diensten die onze klanten als katalysator kunnen gebruiken om hun doelstellingen op het vlak van personeels- en organisatie-ontwikkeling te realiseren.

Het Insights Discovery Profiel staat bekend als het meest nauwkeurige en dynamische persoonlijkheidsprofiel ter
wereld. Het profiel biedt praktische handvatten voor verbetering van persoonlijke, team- en organisatie effectiviteit, verkoop- en leiderschapseffectiviteit.

De Discovery Accreditatie training is een vierdaags programma voor trainers en coaches die zelf een Insights Discovery licentie willen verwerven. Na afloop kan je dan zelf Insights Discovery profielen genereren, terugkoppelen en integreren in leeroplossingen.

Enkele quotes van klanten:

“Onze managementteams wisten al WAT ze te doen hadden. Nu weten we precies HOE ze het moeten aanpakken. Insights Discovery gaf ons de taal om de persoonlijke verschillen te begrijpen, te waarderen en te benutten.”
Mary van Vucht, Hoofd Training & Development, Metro Cash & Carry Nederland

'Mijn Insightsprofiel heeft mij geraakt. Ik ben me nu beter bewust van mijn eigen voorkeursstijl en daardoor effectiever in het beïnvloeden van anderen. Binnen Tempo-Team heeft het werken met Insights onze samenwerking en effectiviteit versterkt.'
Jelle de Jong, Directeur HRM en Communicatie, Tempo-Team

Meer informatie op de website: www.insightsbenelux.com

Contactpersoon: Fons Feekes
Adres: Tervurenlaan 37 1040 Brussel
Telefoon: +32 (0)2 513 06 90
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.insightsbenelux.com
Categorieën: