Alle aanbieders

In Balance

{pt:title} logo

‘Create impact through effective communication !’

In Balance focust zich op de kracht van het woord, van de mondelinge communicatie. We richten ons voornamelijk op de vorm: spreektempo, pauzes, stemgebruik, articulatie, lichaamstaal.

Voor wie? Leidinggevenden, beroepssprekers, politici, en iedereen die impact wil hebben door een efficiënte verbale communicatie.

De doelstelling? Een grotere impact creëren via het gesproken woord, vanuit uw eigen authenticiteit. De vaardigheden die u leert op bv. het niveau van presenteren zijn ook op andere niveaus toepasbaar: het woord nemen in een vergadering, uw team toespreken,… Beter kunnen communiceren verhoogt dus uw persoonlijk leiderschap.

Onze ‘In Company Trainingen’ zijn uniek in België! Dat uit zich in onze holistische benadering van verbale communicatie. Concreet: we focussen ons niet alleen op de technische aspecten van stem, dictie en presentatievaardigheden maar ook evenveel op het mentale aspect.

Deze totaalaanpak: zowel mentale -, spreektechnische- als presentatietraining leidt tot succesvolle resultaten. We houden rekening met de mens, zijn persoonlijke balans en zijn unieke karakteristieken.

Van harte welkom op stand 9!

Contactpersoon: Dirk Cleppe
Adres: Gruuthuselaan 17 8020 Oostkamp
Telefoon: +32 (0)50 84 06 83
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.inbalance.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Leadership & Management Development