Alle aanbieders

Human Challenge

{pt:title} logo

Human Challenge schrijft graag mee aan het ontwikkelingsverhaal van uw bedrijf of organisatie. Wij bieden unieke oplossingen, aangepast aan uw context en noden; van een sprankelende injectie tot een diepgaand ontwikkelingsproces.

Sinds 2000 doen bedrijven en organisaties beroep op Human Challenge voor training, coaching, intervisie, teamworkshops en begeleiding van veranderingen. Onze klanten waarderen het divers palet aan werkvormen en ons gedreven professionalisme. Wij houden vast aan open dialoog en partnership; u krijgt een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.

Human Challenge is unieke verdeler van de LIFO® methodiek in België. LIFO® is de afkorting van Life Orientations, een internationaal model dat gedragsvoorkeuren van mensen en teams in kaart brengt. Naast een behoorlijke dosis zelfkennis en inzicht in het gedrag van anderen, krijgt u met LIFO® concrete handvaten voor persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van de samenwerking.

Tijdens de VOV beurs is onze gesprekshoek een uitstekende plek om kennis te maken of bij te praten. Wilt u meer weten over hoe onze klanten werken met de LIFO® methode in management training, kom dan om 11u56 naar onze presentatiesessie: "Management training met de LIFO® methode: zichtbare resultaten bij Carrefour". U steekt er zeker iets van op, da’s beloofd!

Contactpersoon: Marijke Theunis
Adres: Toekomststraat 36-38 1800 VILVOORDE
Telefoon: +32 (0)2 751 04 55
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.humanchallenge.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Teamontwikkeling & Locaties