Alle aanbieders

Greet Training

{pt:title} logo

Aikido en communicatie

Aikidocommunicatie is een onvergetelijke methode voor leergierige mensen die hun omgang met anderen willen verbeteren. Aikido is een Japanse krijgskunst en ziet anderen niet als vijanden, maar als partners. Het is een metafoor voor communicatie die streeft naar harmonie en positieve resultaten.

Zen in de chaos

Aikido streeft naar lichamelijke en mentale stabiliteit: zen. Zen in aikido betekent niet dat we in een plaats zijn zonder lawaai, moeilijkheden of hard werk. Het betekent dat we ons middenin zulke zaken bevinden en toch rustig zijn in ons hart.

Greet Training

Onder de ondernemingsnaam Greet Training biedt Greet De Baets opleiding en advies aan rond haar passie: aikidocommunicatie. Het is haar missie om als katalysator de kwaliteit van de dienstverlening en communicatie te verbeteren in bedrijven en organisaties. Ze geeft training en advies in:

- mondelinge communicatie
- schriftelijke communicatie
- teamcommunicatie
- multiculturele communicatie

Wie Greet Training ontdekt, geniet van flexibiliteit, degelijkheid en integriteit. Klanten waarderen vooral het evenwicht tussen professionaliteit en passie.

Contactpersoon: Greet De Baets
Adres: Gentweg 10 9971 LEMBEKE
Telefoon: +32 (0)474 71 48 00
Fax: +32 (0)70 403 630
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.aikidocommunicatie.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Teamontwikkeling & Locaties