Alle aanbieders

FranklinCovey Belgium

{pt:title} logo

FranklinCovey België
HET ULTIEME ONDERSCHEIDENDE VERMOGEN
FranklinCovey is een internationale organisatie die mensen en organisaties helpt om tot betere resultaten te komen. Dat realiseren we door de prestatie van organisaties te verbeteren op basis van cultuurverandering, omdat wij geloven dat de cultuur het ultieme onderscheidende vermogen is van elke organisatie.
Cultuur is het gezamenlijk gedrag van je mensen. Wanneer je de collectieve prestaties van je mensen verbetert, versterk je jouw organisatie vanuit de kern.

In Nederland en België focussen wij op vijf specialismen die elkaar aanvullen en versterken:
LEIDERSCHAP
Effectieve leiders stellen mensen in staat om vanuit hun passie en talent de grootst mogelijke bijdrage te leveren.
STRATEGIE UITVOERING
De mensen van je organisatie voeren samen de gewenste transformatie uit op basis van gedragsverandering, onafhankelijk van de waan van de dag. Iedereen is doordrongen van het gezamenlijk doel.
PRODUCTIVITEIT
Je medewerkers maken consistente keuzes die elke dag de beste resultaten en de grootste voldoening opleveren, in werk en privé.
VERTROUWEN
De mensen van je organisatie bouwen een cultuur van groot vertrouwen waarin samenwerking en betrokkenheid centraal staan. Daardoor werken zij sneller, werken ze effectiever samen en halen ze betere resultaten.
SALES PERFORMANCE
Verkopers opereren vanuit de win-wingedachte aan de relatie met hun klant. Daarmee helpt de verkoper zijn klanten succesvol te zijn, wat leidt tot het succes van de verkoper.

Contactpersoon: Erik Roger
Adres: Schaliënhoevedreef 20T 2800 Mechelen
Telefoon: +32 (0)2 719 02 15
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.franklincovey.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Ontwikkeling, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development