Alle aanbieders

ElaN Languages

{pt:title} logo

ElaN Languages is uitgegroeid tot een topspeler in taalbusiness. Met een volledige taalservice voor bedrijven: taaltrainingen, vertalingen, tolken en HR-Taaldiensten. Met kantoren in België, Frankrijk en Rusland. En met veertig vaste medewerkers en 1500 freelancers.

- Taaltrainingen à la carte
Alle taaltrainingen bij ElaN houden rekening met uw wensen rond timing, locatie en taalbehoeften. Niet voor niets beschikt ElaN over het Qfor-kwaliteitslabel voor opleidingsorganisaties.

- Vakkundig vertaalwerk
2000 ervaren vertalers: zo veel specialisten staan voor u klaar om elke tekst feilloos te vertalen. In eender welke taal, over eender welk onderwerp. Snel én goed - daarvoor staat ons kwaliteitslabel EN 15038 garant.

- Taalvaste tolken
Komt uw boodschap niet altijd even goed uit de verf bij een anderstalig publiek? Vertrouw dan op de tolken van ElaN. Ze vertalen perfect wat u te zeggen hebt, in eender welke taal.

- HR-Taaldiensten
De juiste m/v op de juiste plaats: dat wilt u toch ook? Doe daarom een beroep op onze audit- en rekruteringsdiensten. We lichten de taalvaardigheden van uw sollicitanten door of brengen de zwakke en sterke taalpunten van uw organisatie aan het licht.

- MyElaN
Offertes aanvragen, vertaalprojecten opvolgen, taaltrainingen volgen, taaltests afleggen, HR-Taaldiensten inschakelen … via het digitale gebruikersplatform MyElaN is onze taalhulp maar één klik verwijderd. Waar en wanneer ook.

- e-Foenk
E-learning saai? Niet met e-Foenk Your Language! Het ideale e-learningplatform om een taal te leren en in te oefenen aan de hand van actuele content. ElaN plukt boeiende artikels uit de internationale pers en maakt er leuk lesmateriaal van in verschillende talencombinaties.

Contactpersoon: Peter Vaes
Adres: Marktplein 13 3550 Heusden-Zolder
Telefoon: +32 11 43 47 64
Fax: +32 11 43 47 65
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.elanlanguages.com
Categorieën: