Alle aanbieders

Delaware Consulting

{pt:title} logo

Al sinds 1981 helpt Delaware Consulting organisaties op duurzame wijze hun concurrentiepositie versterken met geavanceerde diensten en oplossingen. Als erkende partner van Microsoft, SAP en OpenText bouwt Delaware Consulting zijn activiteiten uit rond drie pijlers: operational excellence, business insights en customer experience.

Trouw aan zijn credo ‘Combining Strengths, Delivering Solutions’, sluit Delaware Consulting partnerships met klanten, om hen zo absolute meerwaarde te bieden. Door samen oplossingen te bedenken en die van a tot z uit te werken en te beheren, draagt Delaware bij tot hun succes.

In het bijzonder biedt Delaware Consulting volgende diensten en oplossingen met een duidelijke focus op Human Capital:

• End User Productivity: Delaware Consulting begeleidt organisaties en hun medewerkers in een optimaal gebruik van hun systemen

• HR Software & Tools: Delaware Consulting levert consultancy en implementatiediensten om de HR processen (hire-to-retire) van diverse organisaties te ondersteunen en te informatiseren

• Strategy & Transformation: Delaware Consulting co-creëert duurzame innovatie en transformatie door mensen, strategie en technologie met elkaar te verbinden.

Delaware Consulting telt meer dan 1.000 professionals en vestigingen in Europa, Azië en de VS, en realiseert een jaaromzet van 130 miljoen euro.

Contactpersoon: Leen Poppeliers
Adres: Kapel ter Bede 86 8500 Kortrijk
Telefoon: +32 56 27 44 44
Fax: +32 56 20 42 90
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.delawareconsulting.com
Categorieën: Organisatieontwikkeling & Change management, Digitaal leren, HR Systems & Software