Alle aanbieders

deBoekmakerij

{pt:title} logo

deBoekmakerij realiseert voor u uw publicaties: uw brochures, uw cursusboeken, uw teksten die uw presentaties begeleiden... De inhoud dient u ons te bezorgen. De rest van het uitgeefproces nemen wij voor onze rekening, voor zover u dit zelf wenst. Wanneer u zelf de vormgeving van uw (hand)boek verzorgt, maken wij er een professionele cover rond zodat u zich duidelijk kan profileren. Wij kunnen uw boek ook professioneel vormgeven zodat het in niets verschilt van de publicaties die u vindt in de betere boekhandel.

Wij onderscheiden ons van andere uitgeverijen omdat u bij ons kan bestellen vanaf 1 exemplaar. U bestelt precies wat u nodig hebt. De voordelen hiervan zijn:
- u hebt geen investering in voorraden;
- op elk moment kan u aanpassingen laten doen, u hebt nooit verouderde publicaties;
- u kan eventueel uw (hand)boek aanpassen aan uw doelgroep;
- uw eerdere publicaties waarnaar nog occasioneel vraag is, kunnen wij voor u produceren per stuk;
- u publiceert, deBoekmakerij neemt enkel de praktische zorgen uit uw handen. Er is nooit een onduidelijkheid over de copyrights. Deze liggen steeds bij u.
Deze wijze van publiceren is attractief voor publicaties die snel veranderen en dus in kleinere oplagen gerealiseerd worden. Maar ook voor grotere oplagen bieden wij u een interessante prijs, gekoppeld aan een professionele dienstverlening.

Wij onderscheiden ons van de traditionele drukkerijen en de moderne printing-on-demand bedrijven omdat wij een volledige dienstverlening aanbieden. Wanneer u dit wenst:
- ondersteunen wij u bij de promotie van uw publicatie;
- leggen wij uw boeken voor u neer in het wettelijk depot;
- kan u uw publicatie aanbieden via de website van deBoekmakerij;
- verzorgen wij de verkoop van uw boek van de bestelling tot de levering;
- ...

Contactpersoon: Laurent Van Rillaer
Adres: Dageraadlaan 12 3360 Korbeek-Lo
Telefoon: 0475355007
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.deboekmakerij.be
Categorieën: Pure Learning, Education & Research, Organisatieontwikkeling & Change management, Gespecialiseerde Opleidingen