Alle aanbieders

CrossKnowledge

{pt:title} logo

Met meer dan 7 miljoen gebruikers wereldwijd, mag CrossKnowledge zich met recht een leider in online leeroplossingen noemen. CrossKnowledge helpt organisaties om zich te ontwikkelen door elk individu binnen die organisatie te ontwikkelen.

CrossKnowledge is de leider op het gebied van het online ontwikkelen van leiderschaps- en managementvaardigheden, met behulp van de nieuwste technologieën. CrossKnowledge biedt geïntegreerde distance learning oplossingen, die zijn samengesteld op basis van de meest exclusieve leerformats en topcontent. Daarnaast biedt CrossKnowledge een breed scala aan begeleidende diensten, aangepast aan de behoeften van elke organisatie. Deze oplossingen staan garant voor een unieke leerervaring voor het individu en een reële ROI voor de organisatie.

CrossKnowledge's content en leeroplossingen worden ontwikkeld in samenwerking met internationale faculty, waaronder de beste auteurs, professoren en management professionals van de meest gerenommeerde business schools en universiteiten ter wereld.

CrossKnowledge heeft de CrossKnowledge Academy opgericht om de expertise op het vlak van ontwerpen en uitrollen van online en blended leeroplossingen te formaliseren en te delen met haar klanten middels certificeringsprogramma's.

CrossKnowledge levert maatwerk oplossingen voor bedrijven van elke omvang en is aanwezig in 25 landen door een wereldwijd netwerk van kantoren en partners. Klanten van CrossKnowledge zijn onder andere: AkzoNobel, AXA, BBVA, Belgacom, BNP Paribas, Carrefour, CocaCola Entreprise, FedEx, Geodis, Jaguar Land Rover, Lafarge, Schneider Electric, Sodexo, Tesco, Thales...

Sinds 1 mei 2014 is CrossKnowledge, lid van de Wiley familie.

Contactpersoon: Stephan Atsou
Adres: Vaartstraat 63-65 1000 Brussels
Telefoon: +32 2 880 60 91
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.crossknowledge.com
Categorieën: Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development