Alle aanbieders

Connexys

{pt:title} logo

Connexys is Nederlands marktleider in het bieden van oplossingen om talent te vinden, selecteren en binden. Sinds 2001 innoveren wij oplossingen waarmee organisaties in staat zijn slimmer te werven, te matchen maar ook om kandidaten te delen met bedrijven waarmee wordt samengewerkt. Onze oplossingen worden internationaal toegepast en zijn meertalig beschikbaar.

De laatste jaren is Connexys een full-service bureau geworden. Iedere resource- of recruitmentuitdaging kunnen we ondersteunen. Bedrijven helpen wij met werven maar ook met het zo goed mogelijk laten uitstromen van medewerkers. Wij bieden namelijk oplossingen voor mobiliteit, inhuur, recruitment en zelfs campus recruitment. Hiernaast ontwikkelen wij ook state-of-the art werken-bij websites die voldoen aan de laatste standaarden.

Meer dan 14.000 gebruikers van meer dan 250 klanten in 60 landen maken gebruik van onze oplossingen. Enkele bekende klanten van Connexys zijn Randstad, Manpower, Stork, Friesland Campina, BAM, Heinz en Tempo-Team.

Contactpersoon: Jan van Goch
Adres: K.P. van der Mandelelaan 68-70 3062MB Rotterdam
Telefoon: +31104133906
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.connexys.com
Categorieën: Digitaal leren, HR Systems & Software