Alle aanbieders

PerCo

{pt:title} logo

PerCo heeft de exclusieve rechten voor de testverdeling van de CLS360 (Circumplex Leadership Scan) en CBS360 (Circumplex Behaviour Scan) voor België en Nederland evenals de distributierechten van de HEXACO-NL persoonlijkheidsvragenlijst. Drie instrumenten die op een wetenschappelijke manier tot stand kwamen en die uitblinken in helderheid en eenvoud van rapportage en bespreking.

Als distributeur staat PerCo in voor het enerzijds certificeren van professionals in het gebruik van deze instrumenten en anderzijds voor de verdeling van de instrumenten in België en Nederland.

CLS360: De Circumplex Leadership Scan 360° (Redeker et al., 2012) is het eerste en meest betrouwbare wetenschappelijke instrument dat het volledige gedragsrepertoire meet van leidinggevenden die een team aansturen. Het geeft hen inzicht in hun vaardigheid om anderen te beïnvloeden. Dit inzicht helpt leidinggevenden om een meetbare gedragsverandering te realiseren met een effectievere leiderschapsstijl als eindresultaat.

CBS360: De Circumplex Behaviour Scan 360° (Rouckhout et al., 2001) is een accuraat meetinstrument om het interpersoonlijke gedrag van mensen in kaart te brengen. Het geeft hen inzicht in hoe ze met anderen omgaan. Dit inzicht stelt hen in staat een meetbare gedragsverandering te realiseren met effectievere prestaties als eindresultaat.

HPS360 (Ashton & Lee, 2001) : Bovenstaande vragenlijsten meten het (leiderschaps-) gedrag van mensen. Dit gedrag is het resultaat van persoonlijkheid x omgeving. De HEXACO Personality Scan 360° (HPS360) is een accuraat meetinstrument dat de 6 persoonlijkheidstrekken van mensen in kaart brengt. Het instrument bevat een zelfbeoordeling alsook beoordelingen van anderen. Deze 360°-aanpak maakt de meting waardevoller en betrouwbaarder.

Contactpersoon: Frank Rengelink
Adres: Kleine Meylstraat 4C 2550 Kontich
Telefoon: 032350292
Fax: 032353319
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.cls360.com
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen