Alle aanbieders

Cameleon Group

{pt:title} logo

Cameleon, F-acts en f-use delen hun oranje kleur in de Cameleon Group. Voor opgewektheid en vrolijkheid, vriendelijkheid en warmhartigheid, kracht en plezier in het werk.

Wij gaan dan ook voor innovatieve, mensgerichte HR oplossingen op maat die zorgen dat mensen en de organisatie beter en prettiger kunnen (samen)werken. Onze complementaire activiteiten versterken elkaar.

Cameleon, cultuur die je beleeft
Met meer dan 10 jaar training- en bedrijfservaring hebben wij gespecialiseerde ogen ontwikkeld voor het creëren van hét vaardigheids- en attitudeaanbod in communicatie, management en verkoop, samen met u. Onze doelgerichte aanpak is met de nodige creativiteit steeds op maat, aangepast aan uw gewenste kleur. Met onze ervaring, passie en praktijkgerichtheid onderscheiden wij ons eenvoudigweg van anderen.

F-acts maakt van uw boodschap een beleving
Onze professionele acteurs met een sterk didactisch kantje maken jouw boodschap krachtiger, prettiger en beklijvender:
•bij seminaries/events - je boodschap als sterk statement
•als bedrijfstheater - herkenbare situaties uitvergroot die je boodschap laat beleven en voelen
•bij simulaties in leertrajecten om persoonlijke vaardigheden in te oefenen en kostbare feedback te krijgen op gedrag

f-use gaat voor lerende communicatie
Wij ondersteunen organisaties om via hun interne communicatie de band met de medewerkers te versterken. Vanuit de overtuiging dat trotse en tevreden mensen hun organisatie doen groeien.
Interne communicatieproducten, –middelen en -campagnes rond het kloppende hart van je organisatie: strategie, veranderingen, fusies, waarden, interne projecten, … Met als resultaat dat mensen daar stappen in zetten. Storytelling, personaliseren, interactiviteit, verrassen, … zijn enkele kenmerken van onze concepten.

Contactpersoon: Nico Beckers
Adres: Lakensestraat 118 1853 Strombeek-Bever
Telefoon: +32 2 266 89 99
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.cameleongroup.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties