Alle aanbieders

Allanta vzw

{pt:title} logo

Sinds 1983 zet Allanta zich dagelijks in om de praktijkervaring en talenten op de werkvloer te ontwikkelen en te versterken. Ons opleidingsaanbod varieert hierbij van open dagopleidingen, seminaries en workshops tot langlopende leertrajecten op maat en bedrijfsinterne trainingen, afgestemd op de strategie en doelstellingen van uw organisatie.

Daarnaast verzorgt Allanta ook consultancy in verschillende domeinen, van procesoptimalisatie over kwaliteitsbeheersing tot welzijn op het werk en conflictmanagement.

Dankzij de grote verscheidenheid van specialisatiedomeinen binnen ons team, kunnen wij u steeds een kennispool ter beschikking stellen en een totaaloplossing aanreiken.

Als vertrouwde kennispartner van ondernemingen is onze visie te herleiden tot de kernbegrippen 'close to you', 'expertise', 'dedication' en 'innovation'.

We streven er immers altijd naar u in een open en vertrouwelijke sfeer (close to you) te ondersteunen in een continu verbeterproces, met oog voor de unieke karakteristieken van uw persoon en uw onderneming. Hierbij gaan we prat op kwaliteit en snelle inzetbaarheid (expertise) van de verworven kennis en vaardigheden: praktijkgerichtheid staat centraal binnen onze werking en vormt het uitgangspunt van al onze begeleidingstrajecten en opleidingen.

Binnen onze visie van dedication streven onze docenten en consultants steeds naar een optimaal resultaat en het uitbouwen van een duurzame relatie: u kent ons. Wij kennen u en de markt waarin u actief bent. Op deze manier kunnen wij altijd inspelen op de laatste ontwikkelingen binnen uw sector en als uw vaste kennispartner optreden. Samen met onze partners zoeken we naar oplossingen voor sectorgebonden problematieken (innovation).

Contactpersoon: Tim Delbaere
Adres: Hendrik van Veldekesingel 150 3500 Hasselt
Telefoon: 0032 (0)11 870 944
Fax: 003211870801
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: www.allanta.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties