Alle aanbieders

Agora

{pt:title} logo

Agora helpt mensen groeien!

Agora, een onafhankelijke en professionele organisatie voor training en begeleiding, is er voor iedereen die zichzelf op professioneel vlak wil versterken, zowel in de zoektocht naar werk als in de uitvoering van de huidige job.

Onze expertise: persoonsgerichte training en begeleiding. Agora werkt met een vast team van 16 trainers, dat zowel werknemers, leidinggevenden, organisaties als werkzoekenden kansen geeft tot groei, op een warme en betrokken manier. De trainers benaderen elke persoon als een uniek individu met als doel het versterken van de competenties en het leren omgaan met beperkingen.

Onze aanpak kenmerkt zich op volgende manieren: op maat, ervaringsgericht, interactief, vertrekkend vanuit de dagelijkse praktijk, onmiddellijk toepasbaar, en gebruik makend van diverse en afwisselende didactische werkvormen.

Contactpersoon:
Adres: Marktplein 17 3550 Heusden-Zolder
Telefoon: 011/57 01 60
Fax: 011/57 01 69
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Website: http://www.agoravzw.be
Categorieën: Persoonlijke ontwikkeling, Coaching & Consulting, Organisatieontwikkeling & Change management, Leadership & Management Development, Gespecialiseerde Opleidingen, Gezondheid & Welzijn, Teamontwikkeling & Locaties